Prinses Arabella en de reuzentaart

Prinses Arabella en de reuzentaart

Auteur: Mylo Freeman
Illustrator: Mylo Freeman

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058389312

€ 15,95
Incl. BTW

Arabella’s oma Omi is jarig. Alle prinsenkinderen willen haar verrassen met een taart. ‘Ik bak de lekkerste taart’, zegt prinses Sofie. ‘Ik ook!’ roepen de anderen. Omi kijkt haar ogen uit. De ene taart is nog groter dan de andere. Maar waar is Arabella?

Lees een fragment.

Recensie

Details

‘Het soepel lopende verhaal laat zich zonder toevoegingen goed voorlezen aan kleuters. Op de aantrekkelijke, kleurrijke omslag staat prinses Arabella naast haar reuzentaart.’ (NBD Biblion, 26 maart 2014)

‘Dit fleurige prentenboek is deel van een reeks met verhalen over Prinses Arabella. […] Het verhaal bevat niet veel tekst, wat goed is voor de doelgroep (vanaf 3 jaar). Hierdoor is er meer ruimte voor de mooie tekeningen. Opgepast : dit leuke, vrolijke en kleurrijke verhaal kan de kinderen wel eens laten watertanden.’ (Nieuwsbrief De Boekenkaravaan, juni 2015)

‘Dit is alweer een feestelijk prinses Arabellaboek. In vinnige kleuren worden smakelijke taarten aantrekkelijk voorgesteld. Oma met pantoffels aan is geweldig om te zien en de kroontjes op al die hoofden en hoofdjes maken het geheel echt af!’ (Website Leesplezier, juni 2015)

Extra informatie

Extra informatie

Herdruk 2de druk
Soort prentenboek
Thema prinses, oma, verjaardag, taart, feest
Leeftijd 3+
Reeks Prinses Arabella
Omvang 32 blz.
Formaat 30,5 x 21,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/02/2014
NUR code 273
Auteur Mylo Freeman
Illustrator Mylo Freeman
ISBN Nummer 9789058389312

Verwante producten