Prinses Arabella en Omi + cd

Prinses Arabella en Omi + cd

Auteur: Mylo Freeman
Illustrator: Mylo Freeman

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462911420

€ 15,95
Incl. BTW

Op de cd staan 11 liedjes die aansluiten bij het verhaal. Geschreven en gezongen door Maria’s Muziek.

Prinses Arabella gaat samen met haar vrienden bij Omi logeren. Prinses Arabella wil overal aankomen. Prinses Sofie begint te eten voordat de anderen aan tafel zitten. En prins Mimoen praat met volle mond. ‘Ho maar, zo gedraagt een prinsenkind zich toch niet,’ zegt Omi elke keer. Ze brengt de prinsenkinderen goede manieren bij. En toont tegelijkertijd dat je ook wel eens mag afwijken van de regels.

Blader door het boek


Ontdek hier de lestips uit de Boekenberglesbrief.Recensie

Details

'De paginagrote illustraties in uitbundige, felle kleuren, steeds over een dubbele pagina, laten meer zien dan wat er in de korte, goedlopende teksten valt te lezen. Deze wisselwerking tussen tekst en beeld nodigt uit tot interactief voorlezen. (...) Een veelzijdig prentenboek, waarin de herhaalde pedagogische 'boodschap' een vrolijke draai krijgt in het ironische slot.' (Lezenslust, augustus 2016)

'Zoals in de andere boeken is het ook hier de eenvoud die charmeert. (...) Hoewel ze alle vier een ander kleurtje hebben, hebben de kinderen op een vanzelfsprekende manier wel één zelfde Omi. De illustraties zijn duidelijk en aantrekkelijk.' (Pluizer, januari 2017)

'Een heerlijk boek, waarin op voor (kleine) kinderen zeer toegankelijke wijze wordt verhaald van de kleine maar o zo belangrijke avonturen van dit prinsesje. (...) Het mooiste compliment aan auteur, illustrator, redacteur en uitgever, is wellicht het feit dat de kleinkinderen, als zij bij ons logeren, altijd naar dit boek grijpen. Een aanrader dus.' (Blog Jan Bontje, juni 2016)

Extra informatie

Extra informatie

Soort prentenboek
Thema tafeletiquette, oma, logeren, goede manieren
Leeftijd 3+
Reeks Prinses Arabella
Omvang 32 blz.
Formaat 30 x 21,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 04/07/2016
NUR code 273
Auteur Mylo Freeman
Illustrator Mylo Freeman
ISBN Nummer 9789462911420

Verwante producten