Sam, er is zoveel dat ik je wil vertellen

Sam, er is zoveel dat ik je wil vertellen

Illustrator:

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462911611

€ 14,95
Incl. BTW

- Ontroerend verhaal
- Over liefde, vriendschap en afscheid nemen

'Kenmerkend voor de boeken van Mario Demesmaeker zijn de spannende, onverwachte en verrassende verhaalelementen en de opbouw naar een climax.' (Website Auteurslezingen)

Mika wordt verliefd op het nieuwe meisje in zijn klas, Sam. Ze is vaak afwezig op school. Wanneer Sam en Mika op een avond samen wiskunde oefenen, kussen ze. Hiervan raakt Sam helemaal overstuur. Stilaan wordt voor Mika duidelijk dat Sam een groot geheim met zich meedraagt.

Lees een fragment

Recensie

Details

'Het boek leest snel, heeft een goede opbouw en is eerder raadselachtig dan spannend. (...) In een notendop: een vlot verhaal over verliefdheid, echte vriendschap en afscheid nemen.' (Pluizer, maart 2017)

'Sam, er is zoveel dat ik je wil vertellen leest erg vlot en is toegankelijk ook voor jongeren die niet zo graag lezen.  (…) Dit verhaal kan je zien als een vlotte versie van Een weeffout in onze sterren (The fault in our stars) van John Green, al kijk je dit keer door de ogen van een jongen in plaats van een meisje en leest het verhaal vlotter.' (Rita Ghesquière, Leeswijzer, januari 2017)

Extra informatie

Extra informatie

Soort fictie
Thema vriendschap, verliefd zijn, kanker
Leeftijd 12+
Reeks Lekker Lezen
Omvang 144 blz.
Formaat 21,5 x 15 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 13/10/2016
NUR code 284
Auteur Mario Demesmaeker
ISBN Nummer 9789462911611