Spinnie schittert!

Spinnie schittert!

Illustrator: Nicole Montagne

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058387370

€ 14,50
Incl. BTW

Spinnie is jarig. Ze mag zelf een cadeau kiezen. Spinnie kiest een feestje met al haar vrienden. Ze gaat op pad om haar vrienden uit te nodigen, maar ze hebben allemaal een excuus om niet te komen. Boos gooit Spinnie haar kroontje weg… Bekroond met een Leespluim. Een vlot verhaal over jarig zijn en een feestje geven!


Lees een fragment.

Download hier de lestips bij dit boek.

Recensie

Details

‘De illustraties […] zijn het meest bijzondere van Spinnie schittert. Ze zijn prachtig en krachtig. Mooie linosnedes in zwart met blauwig groen en rood. En een echt gouden verjaardagskroon. Dat maakt Spinnie schittert extra feestelijk.’ (Mevrouw Kinderboek, april 2012)

‘Een verrassend verhaal, stevig neergezet in illustraties die sterk aan linoleumsneden doen denken en die in al hun robuustheid toch wonderwel bij het frêle spinnetjes passen. Wie zou na dit verhaal nog bang zijn voor spinnen?’ (Juryrapport Leespluim van de maand, juni 2012)

‘De tekst van dit mooi vormgegeven vierkanten boek leent zich door de vele dialogen goed voor voorlezen en nodigt uit tot het gebruik van verschillende stemmetjes.’ (Leeswelp, april 2012)

Extra informatie

Extra informatie

Bekroond Leespluim van de maand
Soort prentenboek
Thema spin, verjaardag, feest, vriendschap
Leeftijd 3+
Omvang 32 blz.
Formaat 25 x 25 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 15/01/2012
NUR code 273
Auteur Frank Pollet, Moniek Vermeulen
Illustrator Nicole Montagne
ISBN Nummer 9789058387370