Straaljagers en ballonnen

Straaljagers en ballonnen

Auteur: Nils Smit
Illustrator: Kristina Ruell

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058386021

€ 15,50
Incl. BTW

Prins Kobus is bijna jarig. Zijn ouders plannen een koninklijk feest met deftige mensen en een hondenshow. Prins Kobus heeft andere plannen en nodigt alle schoolkinderen, de fanfare en de dierentuin uit. Het wordt een feest om nooit te vergeten!


Lees een fragment.


Download hier de kleurplaat bij dit boek.

Recensie

Details

‘De kleurige illustraties van Kristina Ruell zijn uitstekend geschikt om de chaos te schetsen die ontstaat wanneer de twee feestjes zich met elkaar vermengen. […] Familieliefde overwint meningsverschillen. Dat is misschien een wat melige boodschap die je terugvindt in veel kinderboeken, maar ze wordt hier vertaald in een vrolijk verhaal, dat mooi naar zijn climax toewerkt.’ (De Standaard der Letteren, maart 2010)

‘Kinderen en mama’s en papa’s hebben meestal een heel andere kijk op feestvieren. Dat is ook het geval met prins Kobus. Voor zijn verjaardagsfeest wil hij een fanfare, geen beroemde muzikanten. En een circus in plaats van een hondenshow, die mama al besteld had. Eén ding is zeker: het wordt een feest om nooit meer te vergeten! Grappig tekenverhaal met een spetterend happy end.’ (Libelle, maart 2010)

Extra informatie

Extra informatie

Soort prentenboek
Thema verjaardag, feest, prins, deftig, tegenstelling
Leeftijd 4+
Omvang 32 blz.
Formaat 33,5 x 23,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/02/2010
NUR code 273
Auteur Nils Smit
Illustrator Kristina Ruell
ISBN Nummer 9789058386021

Verwante producten