Van uil tot mol - fabels

Van uil tot mol - fabels

Illustrator: Loes Verhaert

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058385574

€ 14,95
Incl. BTW

In deze zeven fabels neemt Geert De Kockere met een vrolijke kwinkslag enkele menselijke zwakheden op de korrel. Er verschijnen telkens twee dieren op het toneel die een specifieke menselijke karaktereigenschap vertegenwoordigen. Een originele fabelbundel.


Lees een fragment.

Recensie

Details

Van uil tot mol is een gevatte bundel vol fantasierijke fabels voor jonge lezers. Ze krijgen er nooit genoeg van!’ (Kiddo, maart 2009)

‘In zeven fabels neemt Geert De Kockere met een vrolijke kwinkslag enkele menselijke zwakheden op de korrel. […] Een originele fabelbundel met prachtige paginabrede illustraties van debutante Loes Verhaert.’ (Basis, september 2009)

Van uil tot mol is een uiterst fraaie vormgegeven bundel met daarin zeven pittige fabels. [...] Zo houdt De Kockere ons een herkenbare spiegel voor die zijn uitwerking niet mist. Hij construeert zijn fabels, die telkens 2 pagina’s beslaan, met kernachtige zinnen en sappige dialogen. De toon ervan is licht door de relativerende humor. De illustraties van Loes Verhaert, die hiermee debuteert (!), spreken je verbeelding aan. Met ruwe borstelstreken, nonchalante collages en uitgesneden kleurvlakken zet zij dieren neer in rake kleuren. Kortom, een terechte aanrader voor talrijke heerlijke voor- en samenleesmomenten.’ (Website Linc vw, juni 2009)

Extra informatie

Extra informatie

Bekroond White Raven
Soort prentenboek, verhalenbundel
Thema fabels, dier
Leeftijd 6+
Omvang 32 blz.
Formaat 20,5 x 26,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/02/2009
NUR code 274
Auteur Geert De Kockere
Illustrator Loes Verhaert
ISBN Nummer 9789058385574