Virginia Wolf

Virginia Wolf

Auteur: Kyo Maclear
Illustrator: Isabelle Arsenault

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462911284

€ 14,95
Incl. BTW

Het perfecte prentenboek voor een baaldag! Een fijnzinnige tekst en wondermooie illustraties.

Op een dag werd mijn zus Virginia wakker in een wolfse bui. Ze keek boos en gromde. Ik deed alles om haar op te vrolijken, maar niets hielp. Het enige wat ze wou, was wegvliegen naar Bloesembes, dé perfecte plaats. Ik vond die niet in een atlas. Toen mijn zus sliep, nam ik mijn verfdoos. Ik schilderde bomen met snoepjes en cupcakes, een lange ladder en een schommel. Toen mijn zus wakker werd, wou ze meedoen.

Blader door het boek.

Recensie

Details

'Ook laat dit verhaal op een vriendelijke, liefdevolle en respectvolle manier zien hoe je iemand mogelijk weer uit die zware, sombere bui kunt trekken.' (Leestafel, maart 2016)

'Het lezen van dit boek maakt je blij! Het boek bevat poëtische tekst en wondermooie illustraties.' (jury Beste Boekenjuf/Boekenmeester 2016)

'Tekst en tekeningen hebben een hoog poëtisch gehalte. Maclear schrijft met mooie metaforen, zonder dat het al te zwaar wordt. Arsenault contrasteert zwart-wit met heel veel kleur. Allebei spelen ze bovendien met de dubbele bodem van wolf en Woolf.' (Kiddo, november 2017)

Extra informatie

Extra informatie

Soort prentenboek
Thema zus, baaldag, boos zijn, opvrolijken, fantasie
Leeftijd 5+
Omvang 40 blz.
Formaat 29 x 22,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 15/03/2016
NUR code 273
Auteur Kyo Maclear
Illustrator Isabelle Arsenault
ISBN Nummer 9789462911284