Bijzondere voorwaarden scholen

Van welke voorwaarden geniet u als school?

Als school ontvangt u van ons 10 % korting op alle boeken, met uitzondering van actietitels en koopjes. Ook voor onze tijdschriften (Kits en Klap) en onze boekenabonnementen (Koe-koek, Kadoze, Kadee, Leesfan) is er een goedkoper schooltarief. Bovendien houden we u via onze nieuwsbrief op de hoogte van acties waar enkel scholen van kunnen profiteren.

De kortingen krijgt u op De Eenhoorn Boekenshop meteen te zien van zodra u bent ingelogd met uw school-account.

Bij een bestelling vanaf € 50 ontvangen scholen van ons een gratis poster voor in de klas (één poster per bestelling). En soms verrassen we u met een bijkomende attentie (extra posters, bladwijzers, postkaarten, ...)!

Hoe kan ook uw school genieten van deze voorwaarden?

Om te genieten van deze bijzondere voorwaarden, dient u een account als school aan te maken. Belangrijk hierbij is dat het leveringsadres steeds het schooladres (hoofdzetel of filiaal) is. Aan de hand van dit adres zullen wij bij een eerste bestelling controleren of uw school-account legitiem is. Indien u geen school blijkt te zijn of bij twijfel, zullen wij de bestelling niet verzenden en contact met u opnemen. Binnen uw school kunnen meerdere personen een account aanmaken. Maar om alles voor uzelf overzichtelijk te houden, raden wij u aan te werken met één school-account voor al uw bestellingen.

Maak hier in enkele stappen uw school-account aan.

Let op dat u bij elk bezoek aan onze website meteen inlogt met uw school-account om de goedkopere tarieven te kunnen zien en zo te bestellen.

Hoe gebeurt de levering en betaling?

Als school betaalt u de boeken via de factuur die wij u toezenden samen met uw bestelling. De betaling dient te gebeuren binnen de 30 dagen na de factuurdatum. U kan de factuur laten verzenden op een ander adres dan het leveringsadres. Let erop dat het leveringsadres het correcte schooladres is (hoofdzetel of filiaal). Aan de hand van dit adres controleren wij namelijk of uw account legitiem is. Bij twijfel nemen wij contact met u op.