Want een ezel is een voorbeeldig mens

Want een ezel is een voorbeeldig mens

Auteur: Frank Pollet
Illustrator: Kristina Ruell

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058389091

€ 19,95
Incl. BTW

Papa Albéric doet erg vreemd. Zou hij een vriendin hebben? Ook mama Lena gedraagt zich merkwaardig. Hun kinderen willen geen nieuwe ouder, noch stiefbroers en -zussen. Ze doen er dan ook alles aan om de relatie van hun ouders te saboteren … Dit verhaal toont hoe emoties hoog kunnen oplopen in nieuw-samengestelde gezinnen.
Bekroond door de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen 2015-2016 (1e plaats Groep 4)


Lees een fragment


Download hier de lestips bij dit boekRecensie

Details

'En daarmee begint een leuk en vrolijk avontuur, een kat-en-muisspel tussen de kinderen en hun ouders, die elkaar stiekem toch blijven zien. Het wordt een strijd der slimsten, en de vraag is natuurlijk wie het het langst zal volhouden – en wie zal winnen. Ondertussen blijven de ezels een rode draad vormen in het verhaal. En misschien krijgen ze nog wel een grotere rol in het geheel dan je zou denken …' (Website Coole Suggesties, mei 2014)

'Want een ezel is een voorbeeldig mens is zeer lezenswaardig, zowel voor kinderen die graag humoristische boeken met dat tikkeltje meer erin lezen, als voor kinderen die het wat moeilijker hebben met lezen. Het lettertype is iets groter, met voldoende witruimte tussen de regels, en grappige ezeltekeningen van Kristina Ruell. De felle voorplat toont je al waar dit verhaal naartoe gaat, zonder al te veel prijs te geven.’ (Blog Geen leven zonder boeken, 21 september 2014)

Extra informatie

Extra informatie

Bekroond Kinder- & Jeugdjury
Herdruk POD
Soort fictie
Thema nieuw-samengesteld gezin, stiefbroer, stiefzus, humor
Leeftijd 10+
AVI-leesniveau AVI 7
Omvang 264 blz.
Formaat 21,5 x 15 cm
Uitvoering softcover
Verschijningsdatum 15/01/2014
NUR code 283
Auteur Frank Pollet
Illustrator Kristina Ruell
ISBN Nummer 9789058389091