Wat ik wens

Wat ik wens

Illustrator: Richard Verschraagen

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462912090

€ 16,50
Incl. BTW

- Over drukke ouders en een eerste verliefdheid
- Met aantrekkelijke illustraties

Een muzikaal verhaal over tijd maken voor elkaar.

Nanous mama is een beroemde celliste. Ze reist de hele wereld rond om concerten te geven. Deze zomer gaat Nanou logeren bij oma en Marcus aan zee. Ze leert er Daan kennen. Zijn ouders hebben het te druk om tijdens de vakantie met hem bezig te zijn. Daan kan supergoed jongleren. En hij bezorgt Nanou kriebels in de buik.

Blader door het boek

Recensie

Details

'Het boek leest zich heerlijk weg en ik heb dan ook weer genoten van het verhaal. Bovendien is het een boek dat kinderen kan inspireren om te gaan doen in de komende zomervakantie.' (Thuisleven, mei 2017)

'Zomerverhaal waarin de verliefdheid van twee basisschoolkinderen centraal staat en het missen van hun ouders, in een verhaal met veel identificatiemogelijkheden. (…) De korte hoofdstukken, de witregels en de ruime bladspiegel met vele vlotte cartoonachtige lijntekeningen in zwart en oranje, vergroten de leesbaarheid.' (nbd biblion, mei 2017)

'De ontluikende verliefdheid en het vervullen van elkaars wensen, zijn heel mooi verteld. De spanning is goed opgebouwd en de 'vervanggezinnen' komen op een fijne manier in de kijker. Daarnaast kan de lezer genieten van veel prachtige illustraties, in zacht oranje tinten. Knap en aantrekkelijk geheel!' (Leesplezier, juni 2017) 

Extra informatie

Extra informatie

Soort fictie
Thema muziek, drukke ouders, prestatiedruk
Leeftijd 9+
Omvang 96 blz.
Formaat 24,5 x 17,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 08/02/2017
NUR code 282
Auteur Reine De Pelseneer
Illustrator Richard Verschraagen
ISBN Nummer 9789462912090

Verwante producten