We gaan op avontuur!

We gaan op avontuur!

Illustrator: Valeria Docampo

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058387844

€ 14,50
Incl. BTW

Meisje en haar knuffels zitten gezellig bij het haardvuur. ‘Laten we op avontuur gaan!’ zegt Meisje opeens. ‘Ja!’ roepen de knuffels in koor. Op zee, in de woestijn, in de jungle, overal beleven Meisje en haar knuffels grootse avonturen, totdat een knuffel een ramp bedenkt. Het verhaal prikkelt de verbeelding en zet aan tot verder fantaseren.

Lees een fragment.

Recensie

Details

‘Vrolijke, warme, speelse illustraties brengen de wereldreis op een kleurrijke en zwierige manier in beeld. Zo krijgt de fantasie van Meisje alle ruimte, nodig om het verhaal te laten aan slaan.’ (Website Leesplezier, 14 maart 2013)

‘Dit verhaal is een ode aan de kinderlijke fantasie. [...] De illustraties van Valeria Docampo, die ook Het land van de grote woordfabriek illustreerde, zijn een bonte mix van realiteit en lieflijkheid. Typische, beetje retro stijl, heel poëtisch en sprookjesachtig. Met warme, knallende kleuren die het avontuurlijke van dit verhaal kracht bijzetten. Ze speelt met perspectief en stopt zo veel actie en emotie in prenten. Oog voor detail, prints en kostuums dragen enorm bij aan de dromerige sfeer van het verhaal. Stuk voor stuk zijn de prenten kunstwerkjes die vragen om een kader en een mooi plekje aan de muur.’ (Hotel Boeklust, augustus 2013)

Extra informatie

Extra informatie

Soort prentenboek
Thema avontuur, knuffeldier, speelgoed, fantasie
Leeftijd 4+
Omvang 32 blz.
Formaat 25 x 25 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 15/08/2012
NUR code 273
Auteur Rachel Elliot, Siska Goeminne
Illustrator Valeria Docampo
ISBN Nummer 9789058387844