Wiebelkont omnibus (+ cd)

Wiebelkont omnibus (+ cd)

Auteur: Marijke Umans
Illustrator: Riske Lemmens

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462914889

€ 22,50
Incl. BTW

- Verzamelbundel over de vrolijke en onstuimige Bet
- Populaire reeks boeken van Marijke Umans
- Met gratis muziek-cd

De drie populaire en meeslepende verhalen over Bet nu in één dikke bundel. De ingesloten cd bevat vrolijke liedjes die je zo kan meezingen.

Bet is energiek en gevoelig. In een gezin met vijf kinderen is het niet makkelijk om op te vallen, maar door haar enthousiasme, fantasie en humor slaagt Bet er vaak in om de aandacht naar zich toe te trekken. Ze heeft het hart op de tong en dat wordt niet altijd gewaardeerd. Het onbegrip van sommige leerkrachten bezorgt Bet soms buikpijn. Gelukkig kan ze rekenen op een begripvolle moeder ...

Blader door het boek


Ontdek hier de voorstelling bij het boek.

Recensie

Details

'Vanaf de eerste bladzijde ga je een confrontatie aan met een bom energie en het boek ratelt op dynamische wijze in korte zinnen voorbij. De verzorgde uitgave en de originele, grappige illustraties maken dit boek áf.' (website Linc vw, mei 2007, over Wiebelkont)

'Vrolijk en springerig, dat zijn de woorden die spontaan bij het lezen naar boven komen. De auteur heeft de soms heen en weer flitsende gedachten van de kinderlogica bijzonder goed weten te treffen. Bovendien passen de amusante tekeningen van Riske Lemmensperfect bij de al even amusante belevenissen van de innemende Betje' (Website Pluizer, juni 2007, over Wiebelkont)

'Als lezer kijk je echt naar binnen in dit personage en word je onmiddellijk door haar enthousiasme meegesleept. Vanaf de eerste bladzijde ga je een confrontatie aan met een bom energie en het boek ratelt op dynamische wijze in korte zinnen voorbij. […] De verzorgde uitgave en de originele, grappige illustraties die nauw bij het verhaal aansluiten – ze zijn een combinatie van knip- en plakwerk met pentekeningen – maken dit boek opnieuw áf.' (Website Linc vw, februari 2008, over Taterwater)

'Een verhaal dat leest als een trein. [...] Met humoristische illustraties.' (Website VCOV, maart 2013, over Wervelwind)

'De jonge lezers zullen zich zeker herkennen in deze vrolijke meid. De gebeurtenissen zijn alledaagse dingen die overal kunnen voorkomen. Het verhaal is humoristisch en leest erg vlot. [...] Paginagrote, grappige illustraties maken het verhaal nog aantrekkelijker. Voor puur leesplezier.' (Website Pluizuit, oktober 2013, over Wervelwind)

Extra informatie

Extra informatie

Soort fictie
Genre humor
Thema gezin, school, zus
Leeftijd 8+
Omvang 312 blz.
Formaat 24,5 x 16,8 cm
Uitvoering hardcover + cd
Verschijningsdatum 30/06/2020
NUR code 282
Auteur Marijke Umans
Illustrator Riske Lemmens
ISBN Nummer 9789462914889

Verwante producten