Wiebelkont

Wiebelkont

Auteur: Marijke Umans
Illustrator: Riske Lemmens

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058384102

€ 13,50
Incl. BTW

Bet is energiek en gevoelig. In een gezin met vijf kinderen is het niet makkelijk om op te vallen, maar door haar enthousiasme, fantasie en humor slaagt Bet er vaak in om de aandacht naar zich toe te trekken. Ze heeft het hart op de tong en dat wordt door het gezag, leerkrachten en pastoors, niet altijd gewaardeerd. Hun onbegrip bezorgt Bet soms buikpijn. Gelukkig kan ze rekenen op een begripvolle moeder … Een humoristisch en energiek verhaal over een meisje dat vol verbazing en enthousiasme in het leven staat.


Lees een fragment.

Recensie

Details

'Vanaf de eerste bladzijde ga je een confrontatie aan met een bom energie en het boek ratelt op dynamische wijze in korte zinnen voorbij. De verzorgde uitgave en de originele, grappige illustraties maken dit boek áf.' (website Linc vw, mei 2007)

‘Vrolijk en springerig, dat zijn de woorden die spontaan bij het lezen naar boven komen. De auteur heeft de soms heen en weer flitsende gedachten van de kinderlogica bijzonder goed weten te treffen. Bovendien passen de amusante tekeningen van Riske Lemmensperfect bij de al even amusante belevenissen van de innemende Betje’ (Website Pluizer, juni 2007)

Extra informatie

Extra informatie

Herdruk POD
Soort fictie
Thema gezin, zus, school, humor
Leeftijd 8+
AVI-leesniveau AVI 6
Reeks Wiebelkont
Omvang 72 blz.
Formaat 16,5 x 24,5 cm
Uitvoering softcover
Verschijningsdatum 01/02/2007
NUR code 283
Auteur Marijke Umans
Illustrator Riske Lemmens
ISBN Nummer 9789058384102

Verwante producten