Wilde zwanen

Wilde zwanen

Auteur: Anja Jager
Illustrator: Anja Jager

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058389114

€ 14,50
Incl. BTW

Een tedere bewerking van het beroemde sprookje van H.C. Andersen over een boze koningin die haar stiefzonen in zwanen veranderde. Enkel 's nachts kregen ze hun menselijke gedaante terug. Hun zus Elise werd verbannen. Toen de broers Elise terugvonden, brachten ze haar naar een veilig land. Op een nacht droomde de prinses hoe ze de vloek kon verbreken.


Lees een fragment.

Recensie

Details

'Al op de eerste pagina lezen we dat Elisa net als haar broers van buitenspelen houdt, maar ‘nog meer van haar sprookjesboek. De prenten waren zo mooi dat het leek alsof Elisa erin kon rondwandelen.’ Deze omschrijving zou ook kunnen gelden voor het prentenboek zelf. […] Tekst en illustraties sluiten in dit prentenboek naadloos op elkaar aan en de illustraties geven aan het verhaal een extra dimensie.’ (Friesch Dagblad, mei 2014)

‘Herschreven klassiek sprookje dat is voorzien van romantische geschilderde prenten. De illustraties blinken uit in verfijning en detail. Met minutieuze penseelstreekjes bouwt de auteur/illustrator een sfeervolle zoete wereld. De tekst in korte zinnen is helder van stijl. Fraai verzorgde uitgave die zich goed laat voorlezen.’ (NBD Biblion, juni 2014)

Extra informatie

Extra informatie

Soort prentenboek
Genre sprookje
Thema zwaan, prinses, vloek
Leeftijd 5+
Omvang 40 blz.
Formaat 30,5 x 21,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 15/01/2014
NUR code 273
Auteur Anja Jager
Illustrator Anja Jager
ISBN Nummer 9789058389114