Zie me dan!

Zie me dan!

Auteur: Inge Bergh
Illustrator:

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462910119

€ 14,50
Incl. BTW

Aafke is het beu. Haar ouders hebben nooit tijd voor haar. Aafke bedenkt een plan. Op een dag gaat ze niet naar school. Ze vult een rugzak met proviand, een slaapmatje, een deken en een zaklamp. Ze verstopt zich achter een kast in de kelder. Aafke wil op de eerste rij zitten wanneer haar ouders ontdekken dat ze verdwenen is. Maar wanneer zullen haar ouders merken dat hun dochter niet thuis is?


Lees een fragment.

Recensie

Details

‘Met Zie me dan! heeft Inge Bergh een mooi én spannend verhaal geschreven over een sleutelkind dat probeert om de aandacht van haar ouders te vangen. Dit boekje is meteen ook een duidelijk signaal naar ouders én kinderen om te onderlijnen hoe belangrijk wederzijdse warmte, aandacht en genegenheid zijn. Men is nooit te jong of te oud om die dingen te leren en te waarderen! Een echte pageturner opgefleurd met kunstige zwart-wit foto’s.’ (Website Ansiel, 9 maart 2015)

‘Een meeslepend en indrukwekkend verhaal welke zich makkelijk laat lezen. Het boek is prachtig vormgegeven en voorzien van illustraties en foto’s. Foto’s die het verhaal van Aafke versterken.’ (Website The Book Girl, 27 maart 2015)

‘Dit boek is echt een titel dat kinderen met twee full-time werkende ouders moeten lezen. En hun ouders daarna. […] Zie me dan! is een heerlijk geschreven boek, vanuit Aafke zelf geschreven. Het verhaal is soms ontroerend, soms grappig, soms om boos van te worden en soms gewoon ongelooflijk.’ (Website Coole Suggesties, 22 april 2015)

Extra informatie

Extra informatie

Soort fictie
Thema sleutelkind, eenzaam zijn, druk hebben
Leeftijd 10+
AVI-leesniveau AVI 9
Omvang 88 blz.
Formaat 18,5 x 13,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 16/02/2015
NUR code 283
Auteur Inge Bergh
ISBN Nummer 9789462910119