Zo groot als papa

Zo groot als papa

Auteur: Bettie Elias
Illustrator: Frow Steeman

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058389985

€ 13,95
Incl. BTW

Een heerlijk verhaal over de fantasieën van een jongen en een meisje over hun papa. Ze dromen wat ze allemaal samen met hun papa zullen doen als ze zo groot zijn als hij. Samen gaan ze de hoogste bergtoppen beklimmen, leeuwen zoeken in Afrika, naar de Noordpool fietsen, voetballen tot het donker is, elke week frietjes met mayonaise eten … Een geschenkboek over de liefdevolle band tussen een vader en zijn kinderen.

Lees een fragment.


Download hier de kleurplaat bij dit boek.

Recensie

Details


Zo groot als papa is een speels en warm papaboek dat elke papa graag wil krijgen. […] Verras papa dit jaar met dit geschenkboek en beleef heerlijke momenten tijdens het lezen van het boek.’ (Blog Getest op kinderen, 19 maart 2015)

‘Kleuters zijn graag groot en zelfstandig, terwijl ze aan de andere kant op zoek zijn naar veiligheid en geborgenheid. Zo groot als papa speelt hier goed op in. Een mooi boek over de band tussen kinderen en vaders met eenvoudige, kleurrijke en kinderlijke tekeningen van Frow Steeman.’ (Nederlands Dagblad, 10 juni 2015)

Zo groot als papa is een mooi (voor)leesboek voor kinderen vanaf 4 jaar. Een boek dat elk kind én elke papa gelukkig maakt.’ (Website De Boekenkast, juni 2015)

Extra informatie

Extra informatie

Soort geschenkboek, prentenboek
Thema papa, samen doen, fantasie, groot zijn
Leeftijd 4+
Omvang 32 blz.
Formaat 24,5 x 16,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 09/03/2015
NUR code 273
Auteur Bettie Elias
Illustrator Frow Steeman
ISBN Nummer 9789058389985