Zoepersnel

Zoepersnel

Auteur: Tine Mortier
Illustrator: Marjolein Pottie

Schrijf een beoordeling over dit product

Niet in voorraad

Contacteer mij wanneer het product terug in voorraad is
E-mail:

Artikelnummer: 9789058383785

€ 12,95
Incl. BTW

Zoeperman zit op de achterbank van de zoepermobiel. Hij is klaar voor een nieuw avontuur. Maar wat duurt de rit naar het zuiden lang! Op het strand aangekomen heeft Zoeperman geen zin om zandkastelen te bouwen. Avontuur, dat is wat hij wil! Opeens ziet Zoeperman gevaar. In de verte tuimelt een zurfer van zijn plank. Een nieuwe zoeperspannend verhaal!


Download hier de kleurplaat bij dit boek.

Recensie

Details

'Het is misschien geen weer voor boeken over strandvakanties, maar Zoepersnel is een Sinterklaasgeschenk dat tot de zomer mee kan gaan. Prent en tekst vormen vaak een humoristisch contrast: de tekst volgt het perspectief van Zoeperman en vertelt dus over de Zoepermobiel, over een piraat en een schip. Op de prent zie je de realiteit - een alledaagse auto, een redder en een motorboot. Tine Mortier komt door het consequent vasthouden aan het kindperspectief soms heel gevat uit de hoek.' (De Standaard, november 2006)
'Na het grote succes van Zoeperman kon een vervolg beslist niet uitblijven! De stoere boys kunnen zich dan ook weerom verwachten aan een kleurrijk en grappig avonturenverhaal.' (Kind & Co, februari 2007)

Extra informatie

Extra informatie

Soort prentenboek
Thema held, fantasie, reizen, zee
Leeftijd 4+
Reeks Zoeperman
Omvang 32 blz.
Formaat 25 x 25 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/09/2006
NUR code 273
Auteur Tine Mortier
Illustrator Marjolein Pottie
ISBN Nummer 9789058383785

Verwante producten